Study with Maija

Professional Vocal Coaching with Maija Kaunismaa
Finnvox Studiot
(ROOM3)
Arinatie 8, 00370 Helsinki
Reservations / Varauskalenteri

Palautetta asiakkailta:

“Studying with Maija has really opened my eyes to how to approach my baritone voice and my whole body. I never thought that I would be able to sing, let alone without any fear attached to it! The combination of TRE and Maija’s vocal coaching provided to be a very powerful method which has really transformed myself as a man. Thank you!” 

“Luottamus ja selkeä palaute ovat oman äänen kanssa työskennellessä valttia. Luottamus opettajaan ja opettajan luottamus oppilaaseen tuottaa pieniä ihmeitä. Hyvä palaute, ei siis pelkästään kehuminen vaan tarkka ja oivaltamiselle tilaa jättävä, vahvistaa oppimista. Maijalla on uskomaton taito luoda luottamuksen ilmapiiri, joka johtaa uskaltamiseen ja uusiin saavutuksiin. Käsittämätöntä, että reilusti viiskymppisenä tanttana voi lyödä maihin entiset pelot ja maneerit. Vaati kannustavan, lempeän, huiman tarkkanäköisen ja herkkäkorvaisen oppaan. Sellainen on Maija.”

“Maija. Sun seurassa inspiroituu aina ja kaikki tuntuu olevan mahdollista! Oot mahtava ja turvallinen ope, ja sun seurassa on mahtavaa löytää ja kasvaa! Tajuan aina sen, miten kaikki liittyy kaikkeen ja kaikki on yhtä. Kiitos!”

“Maijan opetuksen avulla olen löytänyt oman ääneni. Olen siitä ikuisesti kiitollinen.”

Contact

maijakaunismaa@me.com
+358-50-5754833

%d bloggaajaa tykkää tästä: